Фан-клуб ХК "МЕТАЛЛУРГ"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Фан-клуб ХК "МЕТАЛЛУРГ" » Болталка » Ваше отношение к ЭМО...

Ваше отношение к ЭМО...

Сообщений 61 страница 70 из 70

61

этим ты нас не купишь!!! не-не :glasses:

0

62

а как насчёт отмены школьной формы??? :rofl:

0

63

Сябра! Я абавязкова прагаласаваў бы за цябе, калі б ты даў Беларускай мове яе законнае месца! Беларусы павінны гаварыць на сваёй роднай мове! Мы не частка Расіі, каб у нас руская мова была дзяржаўнай!!!!!  :flag: Калі б усе гаварылі на роднай мове, тады б усе пачалі паважаць яе, скончылі бы кідаць словы пра тое, што яна калгасная!Не было б цяжкасцей з вывучаннем трох моў! Я не думаю,  што гэта справа некалькіх дзён! Дайце статус адзінай дзяржаўнай мовы БЕЛАРУСКАЙ—і ўсе павольна перайдуць да яе! А будучае пакаленне нават складанасцей не будзе мець!!! Беларусы!!! Разам з мовай мы страчваем нашу культуру! І памятайце, што Расія не тое што паказваюць па тэлевізару, тое што там паказваюць—гэта Масква, дзе мы не патрэбны, дзе нас нават не прызнаюць за самастойную нацыю!!! :angry:

0

64

Сябры! Я мяркую, што можна даведацца пра адносіны удзельнікаў форума да іншых субкультур! Напрыклад да скінхэдаў, рэпераў,панкаў, готаў і іншых!
Скінхэдаў(прабачайце БОНХЕДАЎ гэта правільна) я не вельмі паважаю, таму што я мяркую усе людзі аднолькавыя і не трэ іх падзяляць па колеру скуры ці па таму якую яны музыку слухаюць, і якое адзенне яны носяць! І калі яны такія ярыя нацысты ці як яны гавораць патрыёты, чаму яны не гавораць на сваёй мове???? І яшчэ--што нашыя дзяды упустую кроў пралівалі????

0

65

млять!!! бр@чу совсем башку отбили в спаринге.....

0

66

Пи...ец!!! Леха че-то жестковато по башке ударил!!!! :crazyfun:

0

67

у него это привычное состояние!!!

0

68

Товарищи,ну сколько же раз мне напоминать о том,что писать надо по тематике!!!!тема называется ВАШЕ ОТНОШЕНИЕ К ЭМО!!!!И это факт!!!!!!MONSTERy предупреждение номер два!

0

69

а скока всего будет???

0

70

Фу Монстр!!!  :D

А меня одни эмо окружают.....=)

0

Вы здесь » Фан-клуб ХК "МЕТАЛЛУРГ" » Болталка » Ваше отношение к ЭМО...